• 073-5517349 / 06-10109720
  • info@kids-at-home.net    

Oudercommissie

Met de oudercommissie meer betrokken!

De oudercommissie van Kids@home bestaat uit 3 leden en komt minimaal twee keer per jaar bij elkaar. Het doel is kinderen en ouders te vertegenwoordigen en het behartigen van hun belangen met betrekking tot verschillende onderwerpen. Daarnaast zijn zij een belangrijke sparringpartner Kids@home.

De oudercommissie:

  • Overlegt met de houder van het gastouderbureau

  • Adviseert gevraagd en ongevraagd de houder

  • Bevordert goede en heldere informatie aan ouders

  • Onderhoudt contacten met andere ouders

  • Bevordert de betrokkenheid van ouders bij Kids@home, bijvoorbeeld door ouderavonden mee te helpen organiseren.

 

De oudercommissie van Kids@home bestaat uit de volgende leden: 

 

Janneke Gevers (voorzitter): janneke

Ik ben 32 jaar, getrouwd en woon in Schijndel. Ik ben moeder van twee dochters, Milou van bijna 6 jaar, Vajèn van 3 jaar en Vigo 1/2 jaar. Onze kinderen spelen nu 2 jaar jaar bij een gastouder van Kids@home. Hiervoor speelden zij bij een kinderdagverblijf.  Ik ben werkzaam bij de Hondsberg in Oisterwijk als pedagogisch medewerker bij het dagcentrum vroegtijdige interventie (voor kinderen van 0 tot 6 jaar). Ik ben lid geworden van de oudercommissie, omdat het me leuk leek om Kids@home van een andere kant te zien en te kijken wat ik kan bijdragen om de gastouderopvang zo prettig mogelijk te maken voor de kinderen en hun ouders en mogelijke vragen van ouders mee te kunnen beantwoorden.

 

corine

Corine Ploegmakers (OC lid):

Samen met mijn man en twee kinderen, Melle en Jeske, woon ik in Berlicum. Toen ik vier jaar geleden zwanger was van ons 1e kindje ging ik op zoek naar passende opvang. Al gauw kwamen wij bij het gastouderbureau van Kids@home terecht. Met een gerust en vertrouwd gevoel brengen we onze kinderen naar de gastouder. Naast moeder, ben ik ook juf en werk ik  3 dagen op een basisschool. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin op pad, maar ook geef ik nog les in acrogym

Ik ben nu alweer 2 jaar lid van de oudercommissie van Kids@home. Het is erg leuk om met de commissie ins en outs van Kids@home te bespreken. Wij denken mee, geven  ideeën of tips en kijken kritisch naar de plannen vanuit het perspectief van de ouders.

 

 

 

Margriet van Gent - Muis (OC lid):margriet

Mijn naam is Margriet van Gent en samen met mijn man, peuterdochter Sarah en beestenboel woon ik in Den Dungen. Enkele jaren geleden hebben we bewust Amsterdam verruild voor het dorpse leven en willen we dit graag meegeven aan onze kinderen. 

Daar past gastouderopvang dan ook goed bij, klein en persoonlijk van opzet met dagelijkse contact met de natuurlijke omgeving. Vanaf 2017 zit ik in de oudercommissie. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Nederlandse Spoorwegen als strategisch adviseur.

Contact opnemen met de oudercommissie