kids at home kop

De kosten voor de gastouderopvang zijn opgebouwd uit het uurtarief van de gastouder met daarbij de bureau-/bemiddelingskosten voor het gastouderbureau. De gastouder mag min of meer haar eigen uurtarief bepalen. Voor opvang bij een gastouder thuis is dat gemiddeld € 6,75 euro per uur/per kind en voor een gastouder aan huis is dat gemiddeld € 18,00 per uur (afhankelijk van het aantal kinderen).

De bureaukosten zijn afhankelijk van het aantal uren per maand en het aantal kinderen per gezin.

Wij hanteren geen inschrijvingskosten. Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor een gastouder waar je je kind naar toe wil brengen of voor een gastouder in huis? Wil je graag meer informatie over wat wij als bureau voor jou kunnen betekenen of wil je graag een persoonlijke berekening laten maken aan de hand van jouw gegevens?  

Neem voor een geheel vrijblijvende offerte op maat contact op met Kids@home.

 

Kinderopvangtoeslag

U kunt hier de hoogte van de kinderopvangtoeslag berekenen:

Contact

Jolanda Bergman
Vossenholen 7
5294 NH Gemonde
073-5517349 / 06-10109720
info@kids-at-home.net
Volg ons op Facebook!

hoofden groot oranje

Openingstijden

De gastouders bepalen zelf hun openingstijden. Veel gastouders zijn ook flexibel beschikbaar. Dit is de zien aan het label "Flexibele gastouder".

GGD Inspectie

Wij worden getoetst door de GGD. Bekijk het verslag hier.

Beer Kiki

Beer Kiki staat voor Kansen in Kinderen. Een uniek ontwikkeling stimuleringsprogramma speciaal ontwikkelt voor de gastouderopvang. Veel van onze gastouders werken met Beer Kiki, je kunt dit zien aan de stempel "Beer Kiki Gastouder"