kids at home kop

Protocol Kinderopvang & COVID-19 komt te vervallen

Het protocol Kinderopvang & COVID-19 komt te vervallen Het kabinet heeft het grootste gedeelte van de coronamaatregelen losgelaten.

Voor de kinderopvang gelden er geen specifieke maatregelen meer. Daarom komt het protocol Kinderopvang & COVID-19 per 25 april 2022 te vervallen. Mocht het virus weer oplaaien en er nieuwe maatregelen worden aangekondigd, dan kan het protocol weer geactiveerd worden.In dit informatiedocument Kinderopvang & COVID-19 zijn verwijzingen opgenomen naar websites waar je meer informatie kunt vinden over algemene coronamaatregelen die gelden en overige relevante informatie gerelateerd aan de kinderopvang en COVID-19.informatiedocument Kinderopvang & Covid-19

Wijziging quarantaineadvies

Je hoeft niet meer thuis te blijven wanneer je in nauw contact bent geweest met iemand die corona heeft. Wel geldt het advies om contact met ouderen en personen met een kwetsbare gezondheid te vermijden. Vermijd dit tot 10 dagen na het laatste nauwe contact met iemand met corona. Krijg je klachten die met corona te maken kunnen hebben? Test jezelf dan zo snel mogelijk.Bij een positieve testuitslag geldt nog altijd dat je minimaal 5 dagen in isolatie gaat.

Het advies voor zwangere medewerkers (28 weken en verder) blijft vooralsnog gelden. Dit betekent nog steeds dat geadviseerd wordt om voor zwangere medewerkers vanaf het derde trimester van hun zwangerschap andere, passende werkzaamheden te organiseren. De sector en het ministerie blijven in gesprek met het RIVM  

Contact

Jolanda Bergman
Vossenholen 7
5294 NH Gemonde
073-5517349 / 06-10109720
info@kids-at-home.net
Volg ons op Facebook!

hoofden groot oranje

Openingstijden

De gastouders bepalen zelf hun openingstijden. Veel gastouders zijn ook flexibel beschikbaar. Dit is de zien aan het label "Flexibele gastouder".

GGD Inspectie

Wij worden getoetst door de GGD. Bekijk het verslag hier.

Beer Kiki

Beer Kiki staat voor Kansen in Kinderen. Een uniek ontwikkeling stimuleringsprogramma speciaal ontwikkelt voor de gastouderopvang. Veel van onze gastouders werken met Beer Kiki, je kunt dit zien aan de stempel "Beer Kiki Gastouder"