kids at home kop

Lid geworden van Brancheorganisatie Nysa

Om nóg beter op de hoogte te blijven van wat er speelt in het land van de gastouder zijn wij sinds vandaag Partner van de brancheorganisatie Nysa.

May be a graphic of text that says 'NYSA'

NYSA zit aan tafel met onder andere SZW, GGD-GHOR, VNG, BK, BOinK, VWO, PPINK en BMK.

Nysa is ontstaan uit een verlangen om gastouders een stem te geven in de politiek. Nysa is een stichting, heeft geen winstoogmerk, is onafhankelijk en continue in beweging.Zij behartigen de belangen van de aangesloten gastouders. Daarnaast bieden zij juridisch, financieel en fiscaal advies, trainingen, intervisie en verzekeringen aan.

We hopen hier voor jullie alle nodige informatie uit te halen. Kijk zelf anders ook eens op hun website? Wellicht is dit ook handig voor jouw opvang.https://stichtingnysa.nl/

Contact

Jolanda Bergman
Vossenholen 7
5294 NH Gemonde
073-5517349 / 06-10109720
info@kids-at-home.net
Volg ons op Facebook!

hoofden groot oranje

Openingstijden

De gastouders bepalen zelf hun openingstijden. Veel gastouders zijn ook flexibel beschikbaar. Dit is de zien aan het label "Flexibele gastouder".

GGD Inspectie

Wij worden getoetst door de GGD. Bekijk het verslag hier.

Beer Kiki

Beer Kiki staat voor Kansen in Kinderen. Een uniek ontwikkeling stimuleringsprogramma speciaal ontwikkelt voor de gastouderopvang. Veel van onze gastouders werken met Beer Kiki, je kunt dit zien aan de stempel "Beer Kiki Gastouder"