kids at home kop

Coronamaatregelen: wijziging RIVM-richtlijn zwangere medewerkers

 
Coronamaatregelen: wijziging RIVM-richtlijn zwangere medewerkers

freestocks-AOod3VqkEfQ-unsplash.jpg
Het RIVM heeft laten weten dat de bijlage Zwangerschap, werk en COVID-19 Zwangerschap, (werk) en COVID-19 | LCI richtlijnen (rivm.nl) is aangepast nav een herziening van de maatregelen.

De belangrijkste wijziging is dat er geen beperkingen meer gelden voor zwangere medewerkers buiten de zorg (waaronder dus kinderopvang en onderwijs) tot aan het zwangerschapsverlof.

In het stuk is aangegeven dat de grond voor vervangend werk in de beroepsmatige setting mogelijk moet worden heroverwogen als sprake is van toenemende besmettingsrisico’s zoals oplopende besmettingscijfer of de komst van een nieuwe variant.

Bovenstaande betekent een wijziging in het Informatiedocument Kinderopvang & COVID-19 (vervanger van het protocol KO) en een versoepeling van de maatregelen die gelden voor zwangere medewerkers in (o.a.) de kinderopvang.

https://www.kinderopvang.nl/nieuws/nieuwsbericht?newsitemid=5430640640&title=Coronamaatregelen%25253a%252bwijziging%252bRIVM-richtlijn%252bzwangere%252bmedewerkers

Contact

Jolanda Bergman
Vossenholen 7
5294 NH Gemonde
073-5517349 / 06-10109720
info@kids-at-home.net
Volg ons op Facebook!

hoofden groot oranje

Openingstijden

De gastouders bepalen zelf hun openingstijden. Veel gastouders zijn ook flexibel beschikbaar. Dit is de zien aan het label "Flexibele gastouder".

GGD Inspectie

Wij worden getoetst door de GGD. Bekijk het verslag hier.

Beer Kiki

Beer Kiki staat voor Kansen in Kinderen. Een uniek ontwikkeling stimuleringsprogramma speciaal ontwikkelt voor de gastouderopvang. Veel van onze gastouders werken met Beer Kiki, je kunt dit zien aan de stempel "Beer Kiki Gastouder"